csonak.jpg

Speedboat adrenalin túra

Image
Image
Lehetőséget biztosítunk a 320 lóerős személyszállító kisgéphajóinkkal adrenalin túrákon való részvételre. A 13 fős motorcsónak a siófoki hajóállomás 8-as állásáról indul naponta több alkalommal. Hajóflottánk motorcsónakjai igazi száguldást tartogatnak a hajókirándulások résztvevői számára a Balatonon.
Legyen szó vízi taxi bérlésről Siófok és Balatonfüred között vagy 20 perces adrenalin száguldásról a siófoki strandok előtt, egyedi élményt jelent.
Tovább
Jó ha tudod:

Megköszönjük (a matrózaink nevében is) ha nem fekete talpú, nagyon fogós cipőben jössz.
A menetrendben csak pár garantált indulási időpont van feltüntetve. Az online és offline jelentkező résztvevők számának emelkedésével kezdjük szervezni az újabb indulási időpontokat napközben. Érdemes online foglalni vagy telefonon jelentkezni 1-2 nappal előtte főszezonban. (hetekkel korábban is lehet – de csak online, az indulás időpontja változhat.)

Elő és utószezonban (májusban, júniusban és szeptemberben) viszont fontos, hogy minél korábban jelezd felénk részvételi szándékodat, hogy össze tudjuk kombinálni a résztvevőket megfelelő időpontra. 5-6 fő alatt nem indítjuk el.
Minél erősebb a szél annál életre szólóbb az élmény.

Néha érdemes elcsomagolni a nem vízhatlan értéktárgyakat. Szélerősség: 30 km/óra felett
Nagyon ritkán nem árt egy váltóruha. Szélerősség 40-50 km/ óra és volt már olyan 60 km/óra feletti szélben.
Várjuk szeretettel az érdeklődőket, további információkról a megadott elérhetőségeink egyikén érdeklődhetnek bővebben.
Image