legenybucsu.jpg

Legénybúcsú a Balatonon

A legénybúcsú a vőlegény utolsó szabad estéje mielőtt férjjé válna, mielőtt kimondaná a boldogító örökre szóló igent. Ha felejthetetlen élményre vágysz és nem tudod hogyan töltsd az utolsó nagy bulit, a legjobb választás egy közös élmény a barátokkal.

Tovább
Töltsd az estét egy exkluzív vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel, igazi balatoni party hangulattal. Yachtjaink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek. A legénybúcsú témája lehet extrém, pikáns, vagy éppen hagyományos.

A vendégek igényei szerint, a szimpla hajó bérbeadástól, a legapróbb részletig is megszervezzük az egész bulit, és akár az este további részét is. Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást.

Az Uraknak jéghideg italok korlátlan mennyiségben, ugrálás a yacht tetejéről, közben pedig dübörög a zene. Kell ennél exkluzívabb élmény? Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok. Ne feledjétek! – Ami a hajón történik a hajón is marad!


CSOMAGAJÁNLATOK

Image
Image
Image
Image
Image