csapatepites.jpg

Rendezvényszervezés a Balatonon

Image
A T-Flotta szolgáltatásait a rendezvények széles skáláján kínálja, legyen szó céges rendezvényről vagy akár privát eseményről. Vállaljuk üzleti rendezvények, fogadások, vállalati rendezvények, konferenciák, csapatépítések, dolgozói rendezvények, osztálykirándulás, családi napok, privát rendezvények, születésnap, leánykérés, legénybúcsú, leánybúcsú, esküvő vagy temetés teljes körű szervezését.

Tovább
A rendezvények lebonyolítása és bármely szolgáltatásunk megrendelhető. De egyéni igények alapján is bármilyen jellegű rendezvényt lebonyolítunk. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére a hét minden napján.

Szolgáltatásaink között megtalálható minden, ami egy rendezvény színvonalas kivitelezéséhez és sikeres lebonyolításához szükséges. Lehet rendezvényszervezés, műsorszervezés, technikai szolgáltatások, fotó-videó szolgáltatás, dekoráció és hostess szolgáltatás. Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja weboldalunkon az igényeinek megfelelő szolgáltatást és hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!
Image