003-vitorlas-berles-kapitannyal.jpg

Vitorlásbérlés kapitánnyal

Általános tudnivalók a - Két órás és egész napos vitorlázás hajóvezetővel - programunkról

A vitorlázás több ezer éves múltra tekint vissza; a vízi járművek, a szél energiájának használatára maga a természet tanította meg az embert. A hajók és a technika fejlődésének velejárója volt a versenysport kialakulása is. Az aki szeret a szabadban, vízközelben lenni és a természetben kikapcsolódni a lehető legjobb választás. Nálunk lehetősége nyílik vitorlás bérlésre exkluzív hajós programokkal! Béreljen hajót a Balatonon, akár kapitánnyal és fedezze fel a magyar tenger eddig nem ismert szépségeit.

Az indulás helyszíne a siófoki Hotel Yacht, ami a Vitorlás utca végén található. A Hotel Yacht előtti parkolóban vendégeink ingyenesen is parkolhatnak.
Tovább
Kérjük minden esetben próbáljanak meg időben érkezni, de a 2 órás vitorlázásnál ez különösen fontos. Hajóink be vannak táblázva egész napra, így ha késnek, akkor sajnos az az Önök idejéből megy le.

A 2 órás vitorlázás során kikötésre nincsen máshol lehetőség. Ennek egyetlen oka, hogy nem érnének oda és vissza ennyi idő alatt más kikötőbe, Siófok-Balatonfüred távolság nagyjából 2-3 óra, a szél erősségétől és irányától függően. Ennek ellenére ebben a 2 órában is el lehet kellemesen tölteni az időt, a vitorlázás öröme mellett meg lehet állni fürdeni is, a strandoktól távoli kristálytiszta vízben.

Egész napos (8 órás) vitorlás kirándulás esetén már belefér az időbe egy túlparti kikötés is akár Balatonfüred, Alsóörs vagy Tihany útiránnyal. Hajóink Bahart matricások, így ezekben a kikötőkben ingyenes a kikötés, meg lehet állni ebédelni vagy sétálni egyet.
Mindig az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözetet javasolunk. De érdemes melegebb ruhát is bekészíteni.

Mentőmellény minden hajónkon van, ezt nem kell külön kérni. Ételt, italt nyugodtan hozhatnak magukkal a hajóra, és bármikor el is fogyaszthatják.
A lefoglalt vitorlás bérlés időpontok áthelyezhetőek öt napot megelőzően, rossz idő esetén is új időpontot biztosítunk. Lehetőség van ajándék voucherek vásárlására lefoglalt időpont nélkül.

Foglalja le a vitorlás bérlés kapitánnyal szolgáltatást nálunk, ahol a program vitorlázás, fürdés, napozás! Családjával, barátaival zavartalanul töltheti szabadidejét a Balatonon és a parti kirándulásokon.
Az egész napos vitorlás bérlés ára a hajó és kapitány díjából tevődik össze, a 2 órás kirándulásokra külön díjszabás van. Legyen Önöknél (digitális formában is elég) a foglalási szám.

9 fő felett a nagyobb vitorlásaink a Talizmán Yachtok állnak rendelkezésre a hajókiránduláshoz. Vitorlás bérlés Balatonon programunk árairól a díjszabás menüpontban tud tájékozódni.
Az ár minden költséget tartalmaz: Hajóbérlés, hajóvezető, üzemanyag.
Az egész napos kirándulásokra a kishajós díjszabás érvényes a kapitány költségével együtt. A Személyhajók és vitorlások bérleti díjai a csapatépítések és catering szolgáltatások nélkül. Az árak órás hajóbérlésre vonatkoznak a vitorlások és motorcsónakok esetében is. Nagyobb létszámnál, csapatépítéseknél egyedi ajánlatot adunk.
Image