seta.jpg

Sétahajózás

Image
Image
A hajózási idény alatt, minden érdeklődőt vár a Balaton egyik legnagyobb vitorlás hajója a siófoki kikötőben. A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta menetrend szerint.
Tovább
Napközben a kellemes egy órás hajóút alatt utasaink megcsodálhatják a Balaton szemet gyönyörködtető világát és a partmenti látnivalókat egyaránt. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be önnek a csodás balatoni tájat.

A nap kora esti szakaszában, szintén egy órás hajóút során a tavon hajózva gyönyörködhetünk a káprázatos naplemente látványában. Tartson velünk hajókirándulásainkon, érezze át a vitorlázás izgalmát és szépségét!

Hajóinkon egyedülálló élményben részesülnek akár naplemente túránkon, akár interaktív kalóz show-kon vesznek részt. A Talizmán yachtok a Balatoni hajózás illetve a siófoki turisztikai életének meghatározó színfoltjai. Hajóink fél óránként – óránként indulnak Siófok kikötőjének 8-as állásáról. Legyen a Balaton legnagyobb vitorlásainak vendége!
Image