lanybucsu.jpg

Lánybúcsú a Balatonon

Éljen a csajos este, ahol a legfőbb cél az, hogy a menyasszonyt felkészítsétek a rá váró házaséletre! Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó napod a menyegző előtt?

Tovább
Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton, és egy fergeteges programban lesz részed, különleges helyszínekkel, igazi balatoni party hangulattal. Yachtjaink kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek, a Balaton közepén nem kell attól félni, hogy más emberek mit gondolnak, vagy éppen zavarnak-e valakit, mindenki bátran átadhatja magát a felszabadult és önfeledt szórakozásnak.
A vendégek igényei szerint, a szimpla hajó bérbeadástól, a legapróbb részletig is megszervezzük az egész bulit, és akár az este további részét is. Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást.
Hölgyeknek jéghideg koktél és napozás? Kell ennél exkluzívabb élmény? Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok.
Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz. “Ami a hajón történik a hajón is marad”


CSOMAGAJÁNLATOK

Image
Image
Image
Image
Image